dåliguppdatering

Skrev ingenting igår, för jag hade inte tid. Men det hände inte så mycket ändå, alicia och jag drog till Furan och skulle kolla skräckfilmer, men dom sög. En stumfilm från 1922, första dracula filmen som gjorts, as dålig.

Alicia och jag drog till hallen och kollade innebandy, killarna förlorade dock. Nu ska vi snart dra hem till mig, och natha ska följa med. Sen ska vi klä ut oss och lite, för ikväll blir der halloween middag. Bilder kommer från kvällen imon tror jag.  :)


skräck,skräck,skräck

The hills have eyes, var en helt okej film. Dock inte läskig eller så vidare äcklig, men bra var den iaf. Ska snart upp och kolla på Inlåst, sedan så går'e några skräckisar på TV4000 som jag tänkte sitta och glo på. Så snart ska jag koka kaffe så jag orkar hålla mig uppe. Ni vet ju att jag klagade på att jag inte kunde somna när jag hade druckit kaffe häromdagen, men nu vill jag ha det så jag orkar kolla på film, haha. Ibland är jag allt bra wierd.

   


....

Satt vaken hela natten för att kolla på skräckfilm haha. Dock var det skitdåliga filmer så tillslut gick jag och la mig. Ikväll äre mer skräckisar som gäller! Jag älskar halloween, det går bara bra film på tvn då, haha.

Slöat framför tvn halva dagen och så har jag även städat mitt rum. Skönt att få det gjort. Nu tänkte jag kolla på The hills have eyes, ännu en skräckfilm haha ;)



blackandwhite





Nu ska jag iväg och packa godis i 3 timmar och småäta lite grann :)
ha en bra kväll!


tjobido

Nu har jag vaknat, och jag lyckades faktist somna igår, vid halv 3! Jävla kaffe... Men nu ska jag upp och äta lite frukost sen ska jag ut och kratta löv, så att mina föräldrar slipper tjata mer. Och fint väder är det ju också, tur som är. Funderar på att fota lite med, men det får vi se hur det blir ;)


tips på vad man kan va för nåt på halloween?


Alicia och jag tog varsin kopp kaffe innan, och det märks nu att jag inte kan sova. Är inte ett dugg trött men jag vill själv sova, så aldrig mer kaffe på kvällen, om jag inte ska vara uppe länge förstås! Nu när jag sitter här och gör absolut ingenting, så kan ni väl ge mig lite tips om vad man kan klä ut sig till på Halloween? :) Funderar starkt på att vara bara en vanlig emo eller nåt liknande, för jag orkar inte hålla på med häxgrejer o shit. Men iaf, tips? :)


nu är jag trött på allt skitsnack

Varför ska man snacka en massa skit för? Vad ger det för nytta? Mår man verkligen bättre av det, mår man bra av att hitta på en massa saker och få andra att må sämre? Jag tror inte det, och jag tror att detta hänger på avundssjuka, osäkerhet och en stor förvirring i huvudet. Om man är osäker på sig själv så blir det oftast att man lägger ut all sin skit på någon annan, och att man måste klaga på varenda människa för att visa att dom inte heller är perfekta osv. Men igentligen visar det bara en stor omognad, och det visar bara hur tråkigt liv man har. Ingen är perfekt och det kvittar om man har en olik stil, levnadssätt eller vadsomhelst, så ska man inte påpeka det med en jävla massa skit. Alla är unika på var sitt sätt, men man kan inte få någon vidare bra självkänsla om folk ska tracka ner varandra. Detta är bara en stor jävla omognad, jävligt stor. Anledningen till att jag tar upp detta är för att jag är rätt irriterad, och jag har rätt att vara det också. Sen skiter jag fullständigt i ifall folk lägger sig i och klagar om varför jag lägger ut detta på min blogg. Men det är min blogg och där skriver jag vafan jag vill om mitt liv och allt som rör sig omkring det.


sjukt bra låt, med LOK eller lillasyster som dom heter nu.
den peppar upp en, iaf mig. skit bra, tack LOK!


++++++

Dagen har vart helt okej, alicia och jag har mest suttit framför tvn och kollat på film, som vi alltid brukar göra. Sen drog vi till furan en sväng och träffade folk. Härligt, efter en stund så drog vi hem igen och åt för vi va hungriga, och så kollade vi på film igen. Sen drog jag hem med bussen... Och nu hamnade jag här, framför denna dumburk.



m-lund

Nu drar jag iväg till min vän alicia, och där ska jag va hela dagen. Så det blir nog inte mycket inlägg idag, kanske ikväll. Aja, vi får se, ha en bra dag ! :D



godmorgon

Vaknade av att baily stog och rev på min dörr idag igen. Fast denna gången ville han komma upp och mysa med mig, så vi låg i sängen och snoosade i en timma. Men nu ska jag upp och göra iordning lite frukost, sen ska jag fixa till mig.



förövrigt vill jag att snön ska komma nu!


FILMTIME

Nu ska jag dra mig upp till tvn och kolla på nån film tänkte jag. Kanske poppa mig en skål popcorn och göra läsk, här ska ätas! Kanske mysa till det med ljus och en mysig filt. Ha en fortsatt bra kväll allihop! :)



Flanellskjorta = Bondeskjorta


Är det bara jag som tycker att flanellskjortor är helmysiga? Jag tänker köpa en till vintern men de finns knappt i någon affär häromkring. Hittade en på junkyard, men den var svindyr och den andra skjortan också. Men sjukt fina, nä en flanellskjorta ska köpas så är det bara, bondskjortor är snyggt. That's it!


CLOSER


En låt jag har fastnat för, med kings of leon. Jag tycker att den är helskön.

ehummm....


Har suttit och kollat in bärbara datorer nu i några dagar/veckor. Jag har fastnat för denna här, och den kostar bara 3 990 så funderar på att beställa hem den när jag fått min lön. Om jag har räknat rätt så får jag 5000 i lön och jag vill ha en billig dator så att jag kan köpa andra saker för resten av pengarna. Med andra saker menar jag förstås skor och kläder. Dock vet jag inte hur bra den är eftersom jag inte förstår GB & MB osv. Men annars är det väl bara att köpa till extra minne haha? Och med en ny dator så blir det mer uppdateringar och mer bilder eftersom den jag sitter vid just nu tillhör hela familjen och den håller på att gå sönder, den har blivit så seg. Så det ska bli skönt att skaffa sig en egen, dock kommer jag bli mer datanörd än vad jag redan är...


grym

Little Ashes var en riktigt bra film men seg. En film värd att se men ha text då, för man förstod inte alltihop eftersom dom pratar spanska ibland och dom bryter väldigt mycket på spanska också. Robert P, är fortfarande hur snygg somhelst fast han har en ful mutasch, spelar galen och bög i filmen, men han är grym.

Hade tråkigt innan så gick ut och tog lite kort. Så nu får det bli en outfit bild och förövrigt älskar jag mina leopardtights! skiter i vad alla andra tycker om den saken, det är det bästa köpet på länge..


Little Ashes


Har precis laddat hem Little Ashes. Dock var det ingen text och ljudet suger. Men jag ska försöka kolla på den och förstå precis allt dom säger fast dom bryter på nåt annat språk. Den verkar bra, eftersom den är verklighetsbaserad och jag älskar såna filmer.


Godmorgon Måndag

Godmorgon, jag vaknade av att lille baily stog och rev på min dörr imorse. Så jag släppte in honom, eftersom jag trodde han ville hoppa upp i min säng och mysa. Men tydligen var han bara ute efter nåt att leka med, som tillexempel mitt skräp i papperskorgen. Så jag gick upp, eftersom han förde sånt oväsen. Nu har jag precis ätit en god frukost och druckit en stor kopp te. Ska strax ut och gå med hundarna sedan blir det en dusch.


bild från i vintras

Olivia är trött

blogg.se är hur segt somhelst. Märkte nu idag att mitt inlägg inte hade publicerats som jag skrev igår. Lite irriterande.

Ställt om klockan, sova en timma längre, härligt! Förövrigt så va filmen igår skit dålig, svenskar suger på att göra bra film. Sverige sluta med det, ni lyckas aldrig. 
Idag har jag kollat på film sen kom min mormor & morfar och fikade, och nu har dom dratt igen. Ska snart upp och kolla på Step Up 2, the street. Sen funderar jag på att kolla på Robert Gustavssons nya film med. Och ikväll blir det one tree hill. Slapp söndag, men det gillar jag starkt.

allt bra idag?


A6

Idag har man spenderat dagen i Jönköping och gått runt på A6 samt IKEA. Hittade mina kära Buggs, svarta. Dock ville jag ha bruna men det fanns inte i min storlek. Hittade även ett par leopardtights på H&M, gråa. Tänkte även skaffa mina första klackskor idag, men nej. Får bli lite senare, eheh. Testade även de där snygga kängorna från H&M så när jag får hem min lön om 2 veckor så ska jag beställa dom direkt! Köpte även hem tidningen Glaze, för att rob va med i den haha. i love hiiim .

Ikväll blir det skräckfilm, svensk också för den delen. Enligt min mor är boken läskig som attans och svenskar brukar oftast inte kunna göra bra skräckfilmer ska bli kul o se om dom har lyckats nu ?





Kina mat

ÄNTLIGEN HÖSTLOV, WEEEEEEHOOOOO!!

Skolan har gått snabbt idag, efter det så drog alicia och jag in till eksjö för att äta på Amazing Taste. En kina restaurang, dock är jag ingen älskare av just kina mat men det gick att få ner en hel del ändå, åt mer sallad än själva maten hah. Vi gick även runt och strosade bland affärerna, och sedan träffa vi Hajer och Denise! Härliga tjejer det. Mysig kväll har'e varit :)

Nu är man iaf hemma har kollat idol, och vad jag tyckte om det vet jag inte. Lite tråkigt att Nicklas åkte ut, och sedan blev jag irriterad på fjortisarna som måste sitta och lipa och skrika, väx upp! Jag klarar inte av såna människor ...

Nu ska jag sova, ska nog upp rätt skapligt eftersom jag drar iväg till Jönköping och köper nya skor! weeho, buggs skar'e bli, om jag nu hittar några :)
Men nu ska jag lägga in Rihannas nya låt på mobilen om nu datorn tillåter det.
sen ska jag sova, Godnatt!


världens bästa människa.

min goda sallad

Lime Chicken .


acoustics

Spelningen igår var sjukt bra. De spelade acoustics och gjorde om låtar osv skit bra. Längtar till Lucian om nu min bror ska gå den, det är så himla fint. Men iaf, det var en bra kväll, tog med mig kameran, två bilder blev det haha, var mer inne i musiken än att fota.


Här sjunger hon, My heroine - Silverstein . Det var skit bra!





Russian Roulette



Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life


segt

En seg Torsdag har det varit. Linus stack iväg med min plattång igår kväll. Snacka om att jag blev lack imorse när jag insåg att den inte var hemma och jag var precis nyduschad och håret var fönat och lockigt och står åt alla håll?! Nog om det. Nu ska jag plugga lite snabbt på engelskan, och strax bär det iväg till Vetlanda för att lyssna på Linus och hans klass som har nån konsert. Funderar på att ta med mig kameran, fast det lutar mot ett starkt nej. Vi får se, nu ska jag upp o fixa mig oså. Ha en bra dag.



HENRIKSVENSSON

Henkish är bäst och nu ska jag låna hans tröja för att jag fryser. :):)

Har jag blivit deprimerad?

Vilken lång kväll det har varit. Tiden har verkligen stått still känns det som. Pappa och jag var ute med hundarna innan och vi gick till Per för att jag skulle lämna in den sista städlistan om sommarjobbet. Och den kanske inte giltas eftersom min förra lista låg på ungefär så många gånger som man hinner med under fotbollssäsongen. Blev lite smått sur där men han skulle försöka fixa in det ändå. Annars har jag städat pavelljongen i en hel månad i onödan och det är grymt äckligt och jobbigt och alltså betyder det att jag har städat där ovetande frivilligt. Och mina pengar har fortfarande inte kommit in.

Sen har jag ingenting att lyssna på längre. Jag känner ingen lust för musiken längre, och jag som älskar musik. Har jag gått och blivit deprimerad? Jag antar att det beror på vädret, eller jag hoppas det. Det är mörkt när man ska upp till skolan och det börjar bli mörkt när man åker hem. Jag har ingen fotolust längre, linsskyddet är väck och det går inte fota heller för när det blir för mörkt blir bilderna helt fail. Och man har inte tid på dagen för då tar skolan upp all tid som finns. Ett fängelse kallar jag det för, dit man måste gå eftersom man har skolplikt och man får inte skolka för då får man kvarsittning vilket jag anser som straff. Skolan tar upp alla barns fritid, och försöker proppa in saker i huvudet på folk. Dock är det tack vare skolan man har sina vänner..


as het bild på mig när jag leker emo och försöker se deppig ut och pekar fuck you
och alicia ska se glad ut och vara en perfekt donna. tyckte att bilden passade
rätt så bra till detta inlägg, dock borde jag sett mer deppig ut. eftersom jag är det ikväll.
vad fan är det med mig igentligen? imon eller på fredag ska jag ta tag i mitt liv igen.

godnatt!


Congratulations

Ondag, den värsta dagen på hela veckan. Men idag har alla varit på topphumör konstigt nog. Fysiken gick bra och för en gång skull så förstod jag alltihop. Idrotten var sjuk rolig, och samhällen var helt okej. Biologin var skit skoj också, när hela klassen är på humör och läraren med så funkar det perfekt, tillochmed läraren satt och gapflabba. Geografin gick bra den med, vi skulle redovisa om nordamerika i smågrupper och läraren skulle lyssna men hon kom aldrig så det blev rätt slappt. Det var min skoldag det, bra alltså.

Dock har jag världens mensvärk som jag har haft hela dagen. Ibland vill jag bli kille och slippa den där skiten, dom har en sån jävla tur. Det enda dom behöver stå ut med är en tjurig flickvän eller kompisar.

Just det, Dennis (min bror) tog sitt körkort idag! Så ett stort grattis till honom, så nu tycker jag att han kan skjutsa runt mig vart jag vill. Fast det lär inte hända, men man kan alltid drömma ;)



Mitt linsskydd är borta :(:(:(    Varför lyckas jag alltid tappa bort alla viktiga saker?
Först nycklarna och nu detta, vad kommer härnäst? :o


mhmhmhm

Nu ska jag upp fixa en kopp varm oboy och några mackor, efter det ska jag sussa...  längtar till min säng nåt enormt, är fruktansvärt trött just nu och hungrig. Gissa vad, jag lyckades byta låtar på mobilen nu! weeho, så nu har jag laddat in lite låtar med silverstein, adept, Alesana, dead by april, kent, takida.... Me like, har sån lust att lyssna på hardcore, det är en sån period nu. Har alltid olika perioder med musik, ibland är det endast ballader och ibland RnB osv. eheh, lite wierd kanske..



The things we owe

nu har jag suttit med ps i flera timmar och jag är klar, med alltihop! eller iaf nästan eheh. Ska bara skriva en massa som jag tänkte göra i skolan istället. Så har jag någonting att göra igen på engelskan. Nu tänkte jag dra mig upp för en dusch och sedan ska jag plugga lite snabbt på geografin.


Fin låt med Takida..

I’ll give my own time I’ll give my whole life
I’ll give my only light Just to heal you
The things that we owe


Bökig tisdag.

Hallå! Är hemma nu äntligen. Denna tisdag har varit oerhört bökig. Nästan alla lärare har varit väck hela dagen och vi har fått sitta i samma klassrum i flera timmar med ungefär två små raster emellan. Fast rätt slappt var det med eftersom vi inte hade någon lärare i klassrummet, och då kan man slappa till det rätt rejält. Har även vart hos sjuksyster och fick massage för jag går och spänner mig i nacken så jag kan knappt äta, hur konstigt är inte det? Dock tror jag inte att det kommer hjälpa med det hon säger, för tekniskt sätt har hon alltid haft fel när jag har haft nåt slags problem med min kropp. Det ända hon kan (och pratar om) är mens och sex som man har hört sen årskurs 4. Är lite trött på det snacket....

Nej nu ska jag se till att få lite gjort på den där skit tidningen.
Sen ska jag plugga geografi också, kuuul!


Bild från lördagens fest. Fotografen är fridilutten! :)


i skolan

sitter i skolan just nu. Första lektionen brukar vara syslöjd, men vår lärare är sjuk så istället har vi eget arbete i ca 80 minuter. Kan säga att det är jävligt segt när man inte har någonting att jobba med. Och idag är jag fruktansvärt trött med, slapp dag äre iaf. Det gillar jag, en lugn start på veckan! (Y)

LAM HUMOR

Har suttit och kollat på dessa klipp nu ett tag, och fan vad dom är klockrena. Har aldrig tyckt om hollywoodfruar och sen har jag bara sett ett enstaka program. Skrattar ihjäl mig, har sån lam humor just nu, haha. Hoppas bara på att dom får se sig själva och se hur jävla patetiska dom är.
Men nu ska jag äta sedan sova.. goooooodnith! :)



dagen efter

Kan börja med att säga att festen igår var extremt lyckad. Tack Jim! Har inte sovit en blund inatt, och idag är jag aptrött. Alicia och jag gick upp tidigt så vi gick ut och satte oss på vår vanliga plats, Konsums busskur. Sedan har vi bara slöat somfan idag.

Nu ska jag fixa lite med ps till tidningen och sen ta en dusch.
Har tyvärr inga bilder från gårkvällen eftersom det inte går att ladda in bilder från min mobil till datorn. Min mobil håller på att lagga sönder somfan och byta musik går inte heller -.-'


FAILBILD


Haha off bild men iaf, klädseln för ikväll. Enkelt, bekvämt och snyggt.

Men nu ska jag slå en pling till Alicia sen drar jag dit och vi fixar till oss tillsammans med Natha. Men först ska jag leta upp alla armband och andra smycken och sedan packa och äta.
Just, har stått och vågat håret med plattången nu i nån timma, men det syns knappt men tjockare blev det och det tycker jag om :) 

SATURDAY WAIT

Har sovit ut idag, härligt som attans! Var ute med hundarna nyss och snart ska jag upp och fixa håret och lite. Ska försöka våga det med min plattång, om det nu funkar i allt det slitna jag har på mitt huvud. Väntar på att Alicia ska ringa, eller så var det jag som skulle ringa henne. Tyvärr minns jag inte så jag får väl slå en pling senare.

Ikväll är det fest som gäller. Är dock inte så jättesugen på det just nu, men det kan alltid ändra sig framåt dagen. Peppa med vännerna brukar alltid gå hem. Kläder för kvällen blir min kära skjorta, och vilka leggings jag ska ha vet jag inte, antingen jeans eller helt vanliga svarta. Jag ska testa mig fram antar jag. Bild på outfiten kommer nog senare eller imon..



WEHO



OHYEAH! fyfan vad skönt, nu slipper jag männsikan. tack tack tack svenska folket, äntligen börjar ni göra saker rätt. Nu är det bara flick-idolen Rabih och Erika som ska ut. Resten får gärna stanna kvar.


MJ

Vilka var bäst i kvällens idolavsnitt?
Själv tycker jag att Reza gjorde grymt bra ifrån sig, fast hon lyckas alltid köra över alla med sång och rörelser. Erik, Mariette & Eddie var redigt heta på gröten ikväll med. Tycker det är kul att dom tog Michael Jackson tema så att alla får en viss utmaning, jag menar ingen kan ju mäta sig med the king of pop?
Den som kan försvinna ur idol är Camilla, jag klarar inte av att se eller lyssna på henne varken när hon pratar eller sjunger. Vet ej varför men det skulle faktist vara skönt att slippa henne...



tvätt-pladder

Nu ska jag bara hänga upp min tvätt, sen ska jag upp och gosa med argbiggan på bilden. Förresten äre nån som har tänkt på att det är skit svårt att krama ur vatten från blöta jeans? Har precis tvättat mina jeansleggings och det går inte få ut nåt vatten och färgar av sig gör dom med märker jag nu. Och jag handtvättade allt eftersom det redan kördes en massa kläder i tvättmaskinen. Kul att veta va? Nä nu ska jag inte sitta och pladdra på om tråkigheter som tvätt.  Ha en fortsatt bra kväll allihop! :)


Visst är han söt? lite tandlös o så :)


HELG <3<3

äääntligen helg
shit va skönt alltså. Känner att jag kommer lägga mig tidigt idag, är helt slut, orkar knappt hålla ögonen öppna. Men måste hålla mig vaken till idol för man vill ju inte missa alla mina favoriter, Calle, Mariette, Erik, Tove. Ska snart upp och ta en lång varm och skön dusch sen ska jag äta mig proppfull på den goda maten pappa håller på att laga nu. Ska även fixa lite tvätt så att man kan ha på sig någonting imon kväll..

HÄNDER I HELGEN?! :D



KOMMENTERA


Jag har ingenting att lyssna på längre, eftersom jag alltid lyckas spela sönder dom när jag väl har fått napp om dom. Så jag tycker att ni kan ge några förslag på låtar ni tycker om osv. :) Ha en fortsatt bra kväll !

GADSROT

Det har varit en bra torsdag än så länge. Slutade även tidigt idag, otroligt skönt. Mitt föredrag gick rätt bra tror jag. Jag kom på att jag kunde visa New Moon trailern, så att det kunde fylla ut lite tid. Dock glömde jag visa bilden på Robert. Haha men så blir det väl i nervösa tillfällen. Någon som känner igen sig? :p  
Har tagit en dusch och övat lite på engelskan och tyskan tills imorgon. Snart ska jag upp och mätta magen, börjar bli hungrig. Sedan ska jag sitta och pyssla lite med ps, för engelska tidningen.


random pic. (=jag hade väldigt tråkigt) hah men så här har jag sett ut idag.
svarta tajts, långkofta och ett vanligt vitt linne.

 



Den nya jackan.


Dålig bild.

Min nya jacka. Den är hur skön som helst och varm också! Mycket varmare än den förra. Sitter fortfarande och funderar på hur man ska kunna ha halsduk till den. Men det är väl bara att prova sig fram antar jag.

Nä nu ska jag upp och fixa med svenskan. Lyckades faktist hitta lite mer fakta om Rob, och föredraget kanske lyckas bli lite längre än 3 minuter. Jag kommer vara urdålig än alla andra i klassen, dom flesta stod och pratade i 10 - 15 minuter. Sen blir jag så himla nervös när jag ska stå och prata inför folk, alla bara stirrar och det är nåt som jag avskyr, att bli uttittad.

Men innan svenskan ska jag äta, är döhungrig.
Och ikväll blir det mys framför tvn med varm choklad eller tee.

Ha det bra!


Onsdag

Inget varmvatten i skolan.
Lamporna i idrottshallen funkar inte.
31 pers i den lilla hallen är trångt.
Där kommer vi få ha vår idrott i några dagar, tills dom fixar den vanliga stora hallen.
Onsdagar är jobbiga, med långa lektioner 
Mina händer spricker för dom är torra.
Mina läppar svider, för dom är också torra.
Har skart mig på händerna 3 gånger, utan att veta hur.
Det är kallt och blåser mycket.
Nu ska jag ta reda på mer fakta om robban
och tillsist plugga hi/re. Prov imorgon.

nu veet ni hur min dag har varit på ett ungefär.
inte så kul alltså ..

Btw, kan nån ge ett tips på en bra låt?
Känns som om jag sitter och spelar sönder samma låtar i flera veckor.
Lite jobbigt. Så ge mig lite låttips tack :)


UGGLOR I MOSSEN

En bra tisdag hare varit än så länge. Snart ska jag upp och plugga lite biologi och sedan ska jag nog åka till vetlanda och kolla på när Linus har konsert, med skolan. De va ett tag sen så det ska bli kul. Btw, min jacka har kommit hem nu. Fast ni får se den imon istället, orkar inte ta kort just nu.

Ett härligt klipp med min sorts humor, i love it.



JAG SKULLE!



Vad är det med den amerikanska världen? eller rent ut sagt hela världen?
Jag skulle ju dö för att dejta honom, eller inte dö. Men jag skulle ju inte tveka att gå ut med den mannen.
Så Robert om det är okej med en tjej som är 8 år yngre än dig ? isf, HÄR ÄR JAG!!!!!


TJAELLER

Skolan idag var hyfsad, frusit hela dagen. Och onsda eller torsda stänger dom av värmen?! om det är kallt med värmen på, vafan blir det inte då när värmen är av? Jag ser inte fram emot det alls.

Är hemma nu, och tänkte sitta och plugga lite till föredraget som man har imon, eller torsda(?) Om Robert Pattinson. Sen ska jag äta lite, sedan bär det iväg till mariannelund igen, för att packa godis på karamellan. Vilket jag kommer göra en gång i veckan fram till december tror jag. Fast bättre att packa godis än att sälja frallor och förstöra flera sena fredagskvällar och lördagsmornar.

Just, vi kom fram till vart vi skulle åka på klassresa i 9an. Dock inte utomlands som alla andra 9or har fått åka men vi ska till halmstad hah, och skjuta paintboll och nåt mer tror jag. Sen åker vi vidare till Göteborg och går på liseberg. Ganska hyfsad klassresa ändå, vi har ju inte samlat in så mycket pengar heller så det gör ingenting.

Nog om det, nu måste jag kissa innan jag exploderar från insidan.
ha det ! :)




SUNDAY

Nu är det söndag igen, jag gillar inte den dagen. Det betyder att det är skola imorgon, och dit vill jag inte gå. Tror det är många som känner så. Alicia åkte hem för en stund sen. Vi har inte gjort mycket i helgen, igår kollade vi på The City halva dagen sen har vi tatt lite kort och kollat på körslaget samt någon tråkig film, Two Lovers.

Just nu ska jag sitta och hålla på med tidningen, eller omslaget iaf. Jag har ingen lust, men det måste göras, och jag har inga idéer eller någonting, helt tomt i skallen. Men snart ska jag upp och fixa lite mat och sedan kolla OTH, ha en bra dag allihop!






ni gillar bilderna ahaha.


TÖNTARNA



Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

var bara tvungen att lägga in texten till Kent's nya singel töntarna!
och jag vet att jag redan har lagt upp denna en gång, men nu får ni se det igen! :)


GLORIA

Har städat av lite i huset nu, och det har spelats kent i högtalarna.
Alicia kommer vilken minut somhelst, och vad vi ska hitta på just nu, vet jag inte.
Men ikväll blir det film iaf och en massa godis! :)

Har även kommit på att jag blir pedant när mamma och pappa inte är hemma, hah lite otroligt kan man tycka. Tänk om dom visste det, fast de tror ju inte på mig om jag skulle nämna det. Jag skulle endast få ett hånfullt skratt tillbaka, snällt. jag vet.



blir nog inga mer inlägg idag, ha det bra alla sötnosar.



GODMORGON

Äntligen helg, veckan har inte varit så jobbig som jag hade trott. Eftersom en lärare flyttade fram vår jäktiga geografiläxa till v.46 , sjukt härligt! Ingen stress alls längre, eftersom jag ligger lååååååååångt efter.

Vaknade imorse av att baily stod och krafsade på min dörr, så jag öppnade till honom. Sen satt han och försökte prata med sin egen spegelbild tror jag, eller han satt och stönade haha. nu har jag suttit här ett tag, och vi är ensamma hela helgen, jag och mina bröder. Eftersom my parents har stuckit iväg till huvudstaden, stockholm. Och idag kommer även Alicia hit, och förmodligen linus tjej, jossan. Trevligt :)

Nu ska jag sitta och kolla lite på bloglovin eftersom jag har missat så mycket, blir det mycket att läsa.
Sen ska jag fixa till mig och äta frukost! hööööööööörs


b-b-b-b-b-b-baaaaaaily plutt


dåliguppdatering

Hej, dålig uppdatering, jag vet.
Men just nu sitter jag hemma hos alicia, men hon är inte hemma.
Utan jag och hennes bror, Emil. (alicia är på utvecklingssamtal)

Sen ska vi iväg till hallen för hon ska spela innebandy mot killarna, lite kul att kolla på faktist. Sedan ska jag sova här inatt också! :)

Igår var jag förövrigt och simmade med skolan, eller 8an och 9ornas tjejer. Skit tråkigt kan jag ju säga att det var! Simmade i ungefär 2 timmar och jag höll på att drunkna när jag skulle livrädda den dära dockan. hah
Sedan på kvällen vare utvecklingssamtal och det gick hyfsat bra faktist. Och efter det packade jag godis i 3 timmar.

Men nu kom hon hem! :D hejdå




knarkarkent

har suttit och knarkat den dära kent låten hela kvällen. jag tröttnar aldrig!

schemat för veckan är fullpackad verkligen.
tisdag
skola, va me alicia, sola(kanske) klass möte & hem alicia sover över här.
Onsdag
åka till eksjö, simma. skola, utvecklingssamtal & packa godis på karamellan.
Torsdag
skolan, följa med alicia hem. kolla innebandy match sova hos alicia.

Lite fullt kanske? :o
plus en massa pluggandet i mellan.

kommer bli en jobbig vecka, ja


det blir en alivia&olicia vecka, alltså.



ARGH!

"ÄR FETT IRRITERAD PÅ ALLTING JUST NU.
JÄVLA FITTSAMTAL! "


så nu har jag iaf fått ut lite av min ilska. Dock kan jag inte säga så mycket om det som har hänt, för detta är ingenting som rör bloggen. Eller som omvärlden behöver veta, mer än de folk som är inblandade och så vidare.

Nu ska jag iaf plugga lite engelska, sedan jobba lite på framsidan på tidningen.
Sedan ska jag lyssna på kent och lugna ner mig lite grann också..

Och kan säga det nu att det blir dålig uppdatering denna veckan,
har mycket plugg, och sedan kommer jag knappt vara hemma heller.

men peeeeeeeace out! <3

Jag vet att ni gillar mina grymt fula cambilder!


OHYEAH!

En bra dag, en bra start på veckan alltså. Blev lite glad av att se blogg.se startsida och se att Kent ska släppa ett nytt album den 6 november. Mina idoler! Och har precis hört deras nya singel, och spelat den om och om igen. När väl skivan kommer så ska jag proppa mobilen full med alla låtar, skivan ska köpas och det ska spelas i högtalarna på datorn! Det kommer bli en kent-vinter..



kääääärlek i högsta grad? :)

LOCKTHERAIN









Vi har kedjor istället för stuprör på vårt hus, precis så som man hade förr i tiden.
Igår var det spöregn och vattnet rör sig så fint längs kedjorna, så kunde inte låta bli
att gå ut och ta kort haha. Att fota vatten är skit kul, det blir så himla bra på kort!


I PRAY YOU WONT FADE AWAY

Kan man låta bli att bli berörd av detta klippet?
Jag tror inte det, fy fan vad fint!




tnek

Har jag sagt det att i engelskan håller vi på att skriva en tidning? det ska iaf bli skit kul! Jag och några fler ska skriva en tillsammans om musik, skvaller och mode. Just nu är jag döpepp på det, och klockan är snart halv 12! Så funderar på att göra mitt arbete nu, eftersom det mest är bilder. Och framsidan ska också göras!

Med massa idéer och kent i högtalarna går allt finfint! :)
(detta är nog första gången jag gör något skolarbete på en lördaskväll!)

Just det, har beställt min jacka nu! Det blev den andra med den stora kragen. Sen har jag även beställt nya svarta leggings, eftersom mina gamla är det hål i rumpan på.
haha :)



INSEPIA









jag insåg nu att dom inte är bekärda likadant, men saksamma.

Nu ska jag upp och kolla på körslaget! :)

RAINRAINRAIN











Har varit ute och tatt lite kort idag, när jag var ute med hundarna.
Har även gjort dessa bilder i sepia, tänkte ladda upp dom sen. Tycker om att göra om bilder
i den färgen, det blir så mycket finare på nåt sätt. Så ni kan ju gärna slänga en kommentar
om vilket som ser bäst ut! :)



TRÖTTER

HalliHallå!
Är super trött idag verkligen, orkar ingenting. Skulle ju igentligen gått upp och fotat imorse och jag ställde faktist klockan. Men jag orkade inte, som jag igentligen visste. Sen sov jag vidare till halv 1. Kan säga att det var sjukt skönt!

Just nu försöker jag lyssna på spotify men min bror är inloggad där med så det funkar inte. Och jag är så himla oteknisk så jag kan inte ladda hem ett eget spotify. Hörde att alla dessa gratissidor håller på att ta slut. Någon som kan hjälpa mig?



Jag har inte orkar klä på mig än och klockan är snart 4!
Så jag har mina ursnygga pyjamasbyxor som ser ut som kockbyxor,
och sen min underbara kent tröja! :)

Men nu ska jag ut med hundarna, och ja, jag tänker gå ut i min pyjamas!


LITEÅNGEST


Jag måste få lite hjälp nu, tack!

Det är nämligen så att en ny vinterjacka är pågång strax ifrån ellos som ska beställas hem. Och till problemet nu, vilken är snyggast? Den första liknar min andra från förra året bara att den är kortare i rumpan oså. Den andra på bilden är skit snygg men där oroar jag mig för kragen?
Hur gör man med en halsduk på en sån jacka?

Jag får ångest av sånt här, hatar att välja kläder,
finns knappt inget värre. haha men ändå älskar jag det.

Så, Hjälp mig! vad tycker ni?


EHUM ?

Så, nu har jag suttit och hållt på ett litet tag med bloggen. Om jag blev nöjd? det vet jag inte än. Men annars ändrar jag den bara, lite lätt sådär. Har svårt att komma på färg osv. Några tips kanske? ;)
Just det jag anmälde mig som helgens blogg hos Lina! hihi, vi får se hur det går! 

Imon tänkte jag faktist gå upp riktigt tidigt för att ge mig ut att fota frosten som lägger sig över allting, det är så otroligt fint! Men jag kommer nog varken orka gå upp frivilligt på en lördagsmorgon för att ta kort.
Jag är för lat för sånt, sen vill man inte förstöra en underbar sovmorgon heller. *Suck*


ÄNTLIGENFREDAG

Skolan idag var okej. Matten gick inget vidare, och reslutatet vill jag inte ens veta. Tyskan gick åt helvetet den med, men får ta och skylla mig själv, när jag inte lägger ner nån tid åt just tyskan. Hatar språket och läraren och klassrummet, får alltid huvudvärk när jag stiger in där.
Engelskan gick väl sådär den med, har andra delen kvar tills tisdag.

Nu så tänkte jag sitta och redigera om min blogg och sedan min header.
Fårse hur det blir, eller om det ens överhuvudet taget blir nån förändring?


Nu är det slut på veckan, det är dax för fredags mys!


ILOVETHEM!






Jag har ingenting att säga, om dessa två förutom att dom är underbara och hoppas på att dom står tillsammans i finalen i globen iår.
Man får ju rysningar i hela kroppen av erik och tove är så himla fantastisk på alla vis.


THEOUTSIDE








Va ute innan idag och toog lite kort. Tycker det är fint med vattendropparna på löven och så vidare.

Just nu sitter jag och lyssnar på Miley Cyrus, det kan man inte tro, haha. Men iaf 3 låtar av alla hennes låtar är helt okej ändå! Men strax ska jag upp och börja plugga litee matte. Har prov imon, so wish me luck? :) Sen har jag även chechpoint i engelska imon med, och tyska diagnos. Greeat!

eheh, nog om det. Nu ska jag leta rätt på filmen Little Ashes med Robert Pattinson, och se om det går att ladda hem den. Den verkar var super bra, haha. Om jag känner mig rätt så kommer jag ladda hem varenda film han är med i. Men aja, sista inlägget för idag, ha en fortsatt bra kväll!


GUESS WHAT!

GISSA VEM JAG SKA HÅLLA FÖREDRAG OM I SVENSKAN?
Jo, just det. Robert Pattinson, kan det bli mer perfekt eller? tror knappast det.
Är helt besatt av honom och så vidare. He is the man of my dreams ! ;)



Nu blir skolarbetet mer intressant än vanligt!


sitter i skolan

Just nu sitter jag i skolan har precis haft lunch. Kålpudding, blä.
Alicia och jag cepar oss, hihi. Hon är bäst och jag älskar min emo kompis mest.
vi är deprimerade faktist. Men ni får inte veta varför ;)


emo bilder, :)
pussen


RSS 2.0