AfterShave


sjukt roligt!

Nä nu ska jag gå och kolla film med alicia och käka "keshchoklad" :) !

homefromschool



Hemma idag för att ta det lugnt, febern har gått ner nu, skönt det. Har precis kollat på filmen Upp, den var sjukt bra. Nu tänkte jag fördriva tiden med att spela sims haha, eftersom jag inte har nåt annat för mig. Förövrigt gör armen ont somfan, den är helt jävla lam. Får hoppas det går över snarast!


svininfluensan

Har skitont i armen idag, och nu under eftermiddagen så har jag känt mig hängig och huvudet dunkar av smärta. Magen spänner som aldrig förr och det känns som om mitt skinn vore infekterat på insidan, ingen härlig känsla alls. Tog även tempen nyss, har fått feber nu med. Fårse om den går över annars så stannar jag hemma imon, så nu har jag väl fått svininfluensan, eftersom det är det dom sprutar in i kroppen, kul. nöffnöff...  

Efter skolan drog jag in till eksjö och kollade på huset, det är stort jämfört med vårt nu. Dock behövs det en rejäl renovering för en fontän vill man inte ha inne i ett vardagsrum. Samt inget litet kök och en äcklig källare. Men nu är frågan vad jag ska ha för tapet i mitt rum, svart eller brunt? beslut ångesten kommer smygande fram så fort jag tänker på det.. Inget vitt ska det inte vara iaf, bara taket. Är så himla trött på vita tapeter och sånt, det är en så tråkig färg, eller igentligen är det ingen färg, samma sak med svart och grått. Men ajaa...

funderar starkt på att gå och lägga mig nu och sedan sova tills imorgon,
skulle vara hur skönt somhelst!

förövrigt hoppas jag att min broder linus har köpt
med sig en påse twix till mig från ullared! (:


SavageGarden/gammalgoding


hörde denna gamla godingen på radion innan.
90-tals känsla ut i fingerspetsarna! ;p


svinsprutan strax!

Drar snart iväg och vaccinerar mig mot svininfluensan. Kan erkänna att jag är rätt så nervös eftersom jag är livrädd för sprutor! Efter det ska jag förmodligen åka på klassmöte om klassresan, och efter det blir det ett rejält pluggande, mycket kul kväll att se fram emot ..

Dagens låt;
Leona Lewis feat. Onerepublic - Lost then found


mhmhmhmmh,

Första riktiga skoldagen på 2 veckor, kan säga att jag har inte längtat alls. Skit tråkig dag, dom andra 9orna är inte i skolan utan dom är på prao och det känns väldigt tomt utan dom. Har haft mycket att göra idag, en mängd pluggande och jag kan ingenting av engelska verben tills imorgon, och det är inte lite heller utan 55 stycken. Har även suttit och renskrivit det sista till engelska tidningen och nu så ska jag bara spara den sista sidan, men det har tagit ungefär en halvtimma och det är inte klart än. Skit irriterande med tanke på att jag är helt slut, och behöver sova. Har även packat godis i 3 timmar och satan vilken värk jag har i min rygg nu, denna måndag hurrar jag inte för.

Förövrigt kan jag säga att New Moon, var skit bra! Min kärlek till Robert Pattinson hade börjat försvinna lite grann och igår blev jag nyförälskad igen! God damn, vilken man alltså ;)


wiiierdoooooo

NEW MOON

Söndag, idag har det inte hänt mycket. Sov bort halva dagen, sen har jag bara hunnit färga håret och äta. Strax kommer alicia hit och då drar vi vidare till Vetlanda, för att kolla på New moon! :D Efterlängtat som fan, får hoppas innerligt att den är lika bra som första filmen!





Hungry Heart

 


Skön gammal låt med Bruce Springsteen, värd att lyssna på :)


i was born to love you

Sov hos alicia inatt, vi gjorde absolut ingenting. Som vanligt.
Just nu sitter jag här och lyssnar på Queen, och har skit tråkigt. Det är verkligen dött ikväll, på alla håll och kanter. Funderar på att sätta på en film eller kolla Family Guy ? hmmm.....

Förövrigt så har jag beslutsångest, för jag vet inte vilka
tapeter man ska ha i det nya huset. Funderar starkt på brunt, för att
ha ett mysigt rum, med varma färger. Eller så blir det svart eller mörkgrå ?
Kan inte bestämma mig förns jag har sett huset, så på onsdag drar jag in till stan
för att kolla på't..



crushcrushcrush

Rätt seg dag på skolan idag, regnet har öst ner som bara den. Bakat idag med, dumlekakor. Och de blev misslyckade som allt jag bakar blir, sen får jag mammas hånskratt på mig när hon smakar mina skapelser. Men somsagt, man måste testa nåt nytt, trots hennes hånfulla skratt. Och skrattet betyder att jag är dålig på att baka, men exprimentera måste man, annars skapas det aldrig någonting nytt. Sen är dom inte äckliga heller, eftersom jag tog sockerkaksreceptet med dumle i bara. Man dör inte av dom, så alltså kan man äta dom. Nog om mina mina misslyckade bakverk.

Nu tänkte kolla på Paradise hotel! Måste säga att danmarks var mycket roligare och bättre, nu när det är svenskar som är med och de som är med är pinsamma och jag förstår inte hur dom är skapta. Det märks lätt att de tar med ett visst speciellt folk i tv, och det är just såna som är lite speciella och gör, ja allting för pengar. Den här, Jackie som ska hämnas på sin pappa, (sveriges farligaste man) genom att ha sex i tv. Vad är det för hämnd ? Hon gör bara så att hon verkar billig och dum i huvudet, man skäms över sitt folk ibland. Dock vet jag inte varför jag följer programmet, men det är väl för att se ifall dom gör bort sig ännu mer antar jag. Det är såna här tråkiga reality-serier folk kollar på eftersom man vill se när de gör bort sig i tv och hela världen.


Nä nu ska jag slänga ihop nåt att äta sen ska
jag kolla på mitt meningslösa Paradise Hotel!


The ballad of planet earth




Badat idag, kollat på Prinsen av egypten. Åkt hem kollat OTH och nu sitter jag här och dör av hunger. Mer har jag inte att säga, godnatt.

I'M IN LOVE (AGAIN)


Förälskat mig i dessa tröjor eller alla tröjor på dropdead. Alla kostar cirkus £20.00. Rätt så dyrt. Synd att det inte är några i svergie som tillverkar snygga t-shirts med snygga tryck och är såhär färgglada. Skulle ju inte vara fel att klicka hem allihop, dock är det bara pengarna som saknas.

Nä nu ska jag upp och fixa några mackor och en kopp te!
Sen så ska jag kolla på Yrrol :)


söta och bitchiga

När jag var ute på lunchrasten idag, så var det en flicka som heter Wasana och en annan flicka Victoria som började bitcha sig mot varandra pågrund av mig. Haha urgulliga, 6år och redan bitchig attityd, blickar och rörelser! ;)

W: Kan inte du följa med mig hem idag?
Jag: Nej, jag måste hem till mina hundar.
V: Men Sawana, hon vet inte vart du bor!
W: Men jag bor ju i Bruzaholm.
V: Ja men hon vet inte vart det ligger?!
W: Men hallå, jag ritar en karta åt henne!!

Tyckte det va skitskoj haha. Bruzaholm ligger bara några kilometer från Hjältevad oså, och de trodde ju förstås att jag aldrig hade varit där osv. Så det va sjukt kul haha :)


dyrt

Har suttit och kollat runt på lite systemkameror och alla tillhörigheter till allt inom foto. Om man ska ha en bra kamera så får man betala över 20 000 och ljus och bakgrund går på ungefär 10 000 kronor tillsammans. Nya objektiv alltså, verkligen bra objektiv går på över 25 000 ungefär. Min framtid kommer bli dyr, otroligt dyr. Om nu min framtid blir sån, vilket jag hoppas om jag inte tröttnar för fort.

förövrigt känns det som mitt hjärta ska hoppa ur bröstet på mig. Det tar dubbelslag och gör ont. Jag börjar bekymra mig över att jag kanske har hjärtproblem eftersom det krampar en gång om dagen minst. Men mina funderingar får väl fortsätta, för jag är för rädd att gå till en läkare , hmm...

nog om mitt hjärta nu, inget kul att veta ändå.


Ingatorpsskolan

Denna veckan praoar jag på ingatorpsskolan, i 1-3:an. Kan säga att det är rätt så kul men ändå inte. Barn skriker, skrattar, stimmar och stojar hela dagarna, vilket gör så att man blir rätt slut i huvudet. Men ändå en mysig känsla, eftersom små barn är härliga! Idag slutade jag vid klockan 12, ganska så skönt! Imon ska vi in till eksjö och bada, slappt som attans haha :) Nä nu ska jag nog titta på Paradise Hotel eller sitta och redigera, måste fördröja tiden med någonting.


Av nån anledning vill jag till mormors famn nu,
världens bästa famn och aldrig släppa den..


Ganska så trött

Skrev inget igår, men jag drog iaf till mariannelund och va hos alicia. Vi gick igenom den lilla marknan sen satt vi på loppisen med hennes mormor&morfar. Sen fixa vi oss och drog till festen i ingatorp. Kan säga att kvällen blev bra och kul. Åkte hem rätt så tidigt för att alicia behövde sova, och så vaknade hon tidigt idag för att åka hem, hon mådde inte alls bra. Sen så somna jag om och sov till klockan 1 och resten av dagen har jag suttit och kollat på tvn, vilket jag ska göra snart igen. Heartbreak Hotel är ikväll och den filmen blir aldrig tråkig hur många gånger man än ser den :) hehe



Curly Sue



Åt min mat vid klockan 8 ikväll, snacka om att jag var hungrig. Sen när man väl ska äta maten så orkar man inte, har ni känt så? Man är så hungrig att man blir för mätt för fort? eller är det bara jag som är annorlunda och kännt så? Kollat idol ikväll med, allihop var bra ikväll, kommer sitta ledsen varje freda för alla är skit bra och nån måste lämna tävlingen. Och nu är snyggingen Eddie ute, nu har man bara erik att kolla in haha. Nä men synd, dock sjöng han faktist sämst ikväll.

Nä nu ska jag upp och sova. Ska upp tidigt imon, för då äre marknad och sen på kvällen äre fest! Ska gå och tagga hela dagen imon inför kvällen. Är på sånt festhumör just nu ;)


It's over

Nu är tema-veckan slut. Kan säga att den har varit rätt bra ändå, mycket bättre än vanliga lektioner. Idag har vi fått frukost i skolan, och det skulle inte vara fel att ha det varje dag! Sen kom det två killar från RFSL, dock vet jag inte vad det står för men det handlade om homo- bi- heterosexuella personer och sånt. Lite kul var det, eftersom en av killarna som höll föredraget, gick i tjejkläder och var chockrosa runt ögonen, hade uppsatt hår sen påminde han mig om min farmor, haha. Lite läskigt faktist. Sen hade vi även en lektion på arabiska så att vi skulle kunna förstå hur det är att byta skola i ett nytt land. Kul men ändå svårt haha.

Förresten så kom tyskarna och kollade huset idag, och nu har dom köpt det. Så det blir en flytt innan 29:e Januari, Great! Längtar härifrån somfan.....


GAGA

idag är det tyst här.....



Bad romance med Lady Gaga är en sjukt bra låt. Även en stentuff video och hon lyckats ännu en gång.
Hon är bra på allt hon gör i stort sett.

Vals för satan (din vän pessimisten)


 Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag sova!
döör av trötthet snart, så Godnatt!

' Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig '



Brinell nästa?

Tjuhuuu, Har kollat runt på Brinellgymnasiet idag, kan ju säga att där ska jag gå, no matter what! Eller okej inte no matter what, men jag tänker iaf gå där. Ehm, kollade omvårdnad där och kan ju säga att det lät mycket roligare att gå op där än i eksjö, dom hade mer information och de verkade få göra mer saker oså. Sen kan man ju bli polis om man går op, vilket skulle vara lite kul :p . Men aja, jag kollade Media med, dock hann jag inte se alltihop för att jag var tvungen att ta tåget hem. Så när vi precis kom in i fotostudion så var vi tvungna att sticka, vilket gjorde mig smått irriterad. Men nu är det bestämt för mig, Media here i come. Eller ska iaf försöka komma in på det, andra handsvalet blir HR, dock vet jag inte ifall jag ska gå det i eksjö eller nässjö. Vi får se. Mer funderingar har jag inte, men det kommer väl så småningom.

Alicia och jag stannade kvar i eksjö innan när vi var påväg hem för att äta Via vinettos goda kycklingsallad. Den är verkligen skitgod! Blev mycket skratt oså, fett skoj hade vi iaf. Sen drog vi hem och nu sitter jag här och nästan somnar. Är dödstrött.. haha.

Nu ska jag sitta och sortera bilder, hatar när det ligger hullerombuller i mapparna på datorn. Man hittar ju aldrig någonting.



GODNATT



Queen - Too much love will kill you

rubriken säger allt.


HAPPYFACE


SMILE OCH TUMMEN UPP NUVAAA!!!!

Är lite smått glad oså, har blandade känslor. Nu äre så att vi har köpt ett nytt hus, eller nästan. Papprena skrivs på, på måndag. Sen är allt klart. Är skitglad, att flytta ifrån denna jävla skithåla som man har spenderat hela sitt liv i. Och jag kan säga att det har inte hänt mycket gott här. Dock ska vi bara flytta till eksjö, som inte ligger så långt ifrån, och som inte är nåt speciellt ställe heller men lite bättre än hjältevad äre faktist. bjuder på bilden oså vaaaaaa, för nu jävlar är jag glad!


Östanå

Helluuu, det har varit en bra dag om man inte tänker på allt regn. Vi drog somsagt in till Eksjö och kollade på olika linjer. Jag kollade Hotell&Resturang och omvårdnadsprogramet. Dock ska jag inte gå OP, men följde med alicia dit. Kan säga att jag har inget lokalsinne så vi tappade bort oss typ haha. Ororar mig lite för imon faktist, för då ska vi till Nässjö, Brinell. Och det är större än Östanå.
så oroa er inte om det står i tidningarna, En flicka på 15 år har gått vilse i Nässjö och är nu försvunnen....
för då är det säkert jag hhaa.. eller nåt eh :p Nä men nu ska jag fixa nåt att äta börjar bli hungrig ! :


Tema veckan är igång



Ny vecka igen. Denna vecka har vi tema vecka i skolan, så inga vanliga lektioner, vilket är ganska så skönt. Idag har vi haft handikapps idrott så att vi får en inblick hur det är att vara handikappad. Sitta i rullstol och spela innebandy, spela vollyboll på rumpan så man får en inblick för de som inte har några ben. Vi fick även ha på oss skidglasögon som var tejpade med silvertejp så man inte såg något, och man skulle alltså testa på att vara blind. Och använda hörslen istället, det var inte heller lätt kan jag säga. Folk som är handikapp är fantastiska som klarar allt detta, och jag menar det verkligen!

Vi har även haft snack om flyktingsläger och droger osv. Och det är i princip detta vi ska hålla på med hela veckan, folk från andra länder, droger/alkohol och handikapp. Så man får en inblick i allt detta, vilket jag tycker är rätt bra ändå förutom alkoholen och det, eftersom det kör man med varenda år känns det om och det är alltid samma visa om och om igen.

Ikväll har jag stått i godisfabriken och packat godis, måste säga att det blir bara tråkigare och tråkigare. Men tur som är så är det inte många gånger kvar, härligt! Imon blir det en liten sovmorgon eftersom vi 9or drar och kollar på gymnasium i eksjö.. weeeho! Nä nu ska jag nog nana, så jag orkar med mitt liv, eller iaf morgondagen. ehe Godnatt! :)

Förövrigt vill jag ha snö här igen!


Farsdag

Nu har man sovit ut, otroligt skönt faktist. Farsdag idag med, så grattis pappa. Idag händer absolut ingenting, ska sitta och leka lite med bilder och fixa lite med engelska-tidningen. Eftersom det inte funkar att göra nåt i skolan så får jag fixa det hemma på min kära fritid..

Händer idag?

" I din värld av mörker syns dina brister, mina fel
Som sprickor där ljus kan tränga in
Och jag inser plötsligt, kärlek får man bara se
När tak och väggar rasar in igen i ensamheten " .





tråkigt

Jag undrar om man kan ha tråkigare än jag just nu. Har suttit här hela kvällen och ingenting speciellt har hänt. Och inget kommer hända heller förstås. Börjar få smått huvudvärk, så jag ska nog gå och lägga mig snart. Och imon ska jag sova ut! Det skulle behövas rejält..



When i grow up - Mayday Parade


Fin, Fina Kent

Alla som känner mig vet hur besatt jag är av kent, och vilket fan jag är. Igår släpptes det nya album Röd, och jag kan säga att det är skit bra! Bättre än förra faktist, för det förra kändes inte redigt som kent stuk. Men nu verkar dom ha fått sin gamla feeling tillbaka. Får rysningar i hela kroppen och det känns underbart.

Nu tänker jag dra mig till linköping för att se dom, det kvittar hur jag kommer dit osv. För jag ska se dom igen, det var fantastiskt sist och jag ska känna den fantastiska känslan igen, så är det bara. Underbara kent är lite bättre än alla andra och kommer nog alltid att vara. Dessa underbara män, med sin härliga musik, som förgyllar dagar, hjälper i både gott och ont. De har till och med hjälpt folk från att ta självmord, tänka sig. Tack vare deras fina musik så väljer folk att stanna kvar i livet, och att fortsätta leva fast de kanske mår psykiskt dåligt. Är inte det bra? Dock tycker jag att detta med att Kent är emo musik, det stämmer inte, utan det har kommit till genom dom senaste åren bara. De är sveriges största rockband, ja just det. rockband!

Och kan säga att deras musik har hjälpt mig också, iaf i den situationen jag lever i nu så har låten M hjälpt mig eller rättare sagt, hjälper mig. Får hoppas innerligt att dom fortsätter med det dom gör, de förgyllar liv och sprider en lycka i folks liv.

Ni hittar deras nya album röd om ni trycker här
Min favorit låt på albumet är Vals för Satan (din vän pessimisten) :')


gratis är gott

Tjosan, följde med Alicia hem efter skolan igår, vi gjorde inte så mycket. Kollade idol och sen sjöng vi singstar tills vi blev trötta haha. Idag gick vi upp tidigt, kvart i 8 ungefär. Alicia & Frida skulle stå i kiosken på Pingisen i hallen, så jag följde ju med såklart och hjälpte till. Fick gratis korv, läsk och kaffe, även en gratis pizza! Och jag som inte skulle vart med alls, härligt verkligen. Sen gjorde vi inte så mycket mer, satt och häckade en stund tills vi drog till pizzerian. Nu är man hemma och kollat lite på EMA09 måste säga att Katy Perry är stencool!

Nu är mormor&morfar här, så ska väl sitta och vara social med dom.
De söta små gamlingarna. Förövrigt har vi fått vårt hus sålt, äntligen!
Så förhoppningsvis blir det en flytt efter nyår! ;)


överredigerad, i knoooow!


jajamensan



Gissa vad! jag har tränat, på vår tränings sak hah, vet dock inte vad den heter. Men man tränar iaf hela kroppen, och jobbigt är det också. Ska försöka köra den skiten 3 ggr i veckan, så kanske det ger nåt resultat. Jag har suttit still alldeles för länge, sen jag slutade fotbollen i somras. Men snart är jag  igång igen, hoppas jag? Eller så tänker jag dra mig in till Eksjö och gymma.. vi får se.

Nu ska jag upp & äta lite, kolla tv & plugga på engelskan.
Sedan väntar jag på ett samtal från min freundin Alicia också hihi.
Ha en fortsatt bra kväll!


Bouncing balls

Suttit och nördat Bouncing balls idag, både i skolan och hemma haha. Facebook med alla deras spel och quizer är lite breoende framkallande. Har även skaffat farmville, det suger osv. Men nu har man iaf det, och jag börjar bli nörd på det med. Ja jag säger då det, jag blir bara mer och mer nörd för varje dag som går..




ADEPT



Sitter och lyssnar på Adept, älskar deras musik, de är grymma helt enkelt.
Älskar texterna osv :)  ville bara säga det, värda att lyssna på !

bästa låtarna .......

At least give me my dreams back, your negligent whore! 
texten hittar du om du klickar här


Sound the alarm 
texten hittar du om du klickar här


nä nu måste jag sova


SNÖN ÄR HÄR

Idag har det snöat ungefär hela dagen, dock är det inte jätte mycket snö oså, men skit härligt! Även att jag vet att jag kommer tröttna på den rätt fort, men just nu njuter jag, eftersom den ger en sån härlig känsla.
Så nu längtar jag till julen, som är årets mysigaste dag....   (:

Var ute och fotade lite, dock inga bra bilder pågrund av
att det snöade så pass mycket och att det var rätt mörkt ute..






haha tråkiga bilder, mhmmmmmm....

Nä nu ska jag upp och äta eller nåt, hah godnatt!

pipan

Provet i Biologin gick åt pipsvängen! Det är inget vidare bra när läraren ändrar frågor till svåra ord som man inte förstår, sånt borde bli förbjudet. Geografin gick skit den också, vi skulle dra slutsatser och begrepp och diskussioner osv om Nordamerika. Och allt detta på 25 min?! Läraren står och snackar och gnäller i en kvart innan man kan börja, och så skyller hon på oss elever att det är vårt fel. Denna värld är allt bra konstig.
Men skoldagen har varit ganska så trevlig ändå, emot var den brukar vara. Hade bugg på idrotten idag, blev många skratt och ett ont finger haha.

Nä nu ska jag sitta och redigera lite grann,
så att tiden flyger iväg till nån nytta ;)


Congratulations

Tisdag, idag har det inte hänt mycket. Tre tjejer från Noaks ark kom och pratade om sex och samlevnad, dock har man redan hört allt dom sa i flera år, så inget nytt. Endast att antalet med klamydia har ökat i Eksjö kommun. Trevligt att veta.. hehe. När jag kom hem somnade jag på soffan och sen har jag suttit och pluggat Biologi - Genetik. Skit svårt verkligen, förstår knappast nåt, och vi har prov imon. Min bror, Linus fyller även 18 år idag, så har firat honom med lite tårta oså :)


back on track again

Nu har skolan börjat igen vilket jag inte har sett fram emot alls. Har varit seg som attans idag, trött och lite smått irriterad på allt och alla. Jag skulle kunna gå och lägga mig just nu och sova tills imon känns det som, men ska dock packa godis ikväll igen, jag börjar tröttna på det där.

Förövrigt så är detta en rätt bra sida för folk som är pengalösa på mobilerna,
det är bara att skicka sms från datorn, awesome.
http://www.gratissms.se/h1qtcfsb3z

yesterday

Det blev en mysig kväll igår, vi åt tacos och kollade film. Sen hade dom fått för sig att gå ut och leka bus eller godis, så då var man tvungen att följa med ut, vilket var pinsamt eftersom man vet vilka alla är i detta samhälle. Så jag försökte hålla mig så långt bort som möjligt, haha. Aja, alicia och natha sov över här och vi somnade nog inte förns klockan 4. Så idag är jag skit trött.. 


Linnea, Bella & Elina

Ich und Alicia

Bea, Linnea & Alicia

Försökte ta ett kort där jag ska se lite het ut, men reslutatet blev ett stort smile istället.

Alicia lyckas iaf hålla minen, och lyckas lite bättre, med "het-bilden" .



Natha, Alicia, Bella & Linnea.


RSS 2.0